söndag 17 augusti 2014

Höstväder

I dag är det en riktig sån där grå dag. Det är just sådanna här dagar som man påminns om att hösten faktiskt är på väg. Den kommer tyvärr alldeles för fort. Redan nu kan man se att vissa träd börja tappa sina löv och de både blåser och regnar vissa dagar.
Däremot så finns det väldigt fina höst dagar att se fram emot med, de är de dagar då solen skiner och träden är alldeles gul röda och löven som fallit prasslar under fötterna. Men förhoppningsvis kommer inte de dagarna riktigt än ;)

Även idag är det jobb för min del. Ledig först på tisdag och då är det ridning på schemat och förhoppningsvis ett röj i sadelkammaren. Det är alltid kaos där! Måste gå att hitta någon form av struktur för att hålla ordning.

Men jag står inför något spännande i morgon. För någon vecka sedan när jag var inne på en torsdagskväll så fick vi lappar om att de skulle hållas gratisträning på kransmossen i Borås. Jag nappade ganska fort på det och i morgon är det dax för informationsmöte. Spännande och se vad detta innebär. Så uppföljning på detta kommer för er som är intresserad :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar